Publicatiedatum: 20 juni 2024

Wil jij weten hoe het is om te starten als consultant? Ontmoet Corina:

 

Mijn naam is Corina Huygen en ik ben sinds juni 2023 werkzaam bij Quattri Consultants als consultant, trainer en functioneel applicatiebeheerder voor Nedap Ons. Mijn specialisme is het medewerkersproces: van plannen en roosteren t/m de urenregistratie.

In het afgelopen jaar heb ik verschillende opdrachten gehad, waar ik graag wat over vertel.

Ik heb enkele maanden een middelgrote zorginstelling voor ouderenzorg in Noord Holland geholpen bij de opstart van Ons Plannen en Roosteren. Ik heb training gegeven maar ook coaching on the job. Doordat ik onderdeel was van het planbureau kon ik hen helpen met het overzetten van de roosters en meteen ook  vragen beantwoorden en adviseren. Zo konden zij bij livegang van Ons direct zelfstandig aan de slag, met ondersteuning waar nodig van mij en mijn Quattri collega’s.

Daarnaast heb ik enkele maanden geholpen als (flexbureau) roosterondersteuner bij een middelgrote zorginstelling in Gelderland. Door mee te werken kregen we goed inzicht in de werkwijzen en konden we passend advies geven hoe het werkproces te optimaliseren.

Tussendoor ben ik in Rotterdam ingezet om roostertrainingen te geven aan de roosteraars van een grote zorginstelling. Na 3 dagen training hadden zij voldoende kennis opgebouwd om voor hun medewerkers in Ons plannen en roosteren een rooster op maat te maken, binnen hun eigen gestelde roosterkaders en beleid.

Interim ondersteuning geven, training verzorgen of het applicatiebeheer ondersteunen het kan allemaal. En als er een advies gevraagd wordt: ik help graag inzicht te geven. En weet ik zelf iets niet, dan zijn er mijn 75 collega’s van Quattri die ik als extra vraagbaak en kennisbank achter de hand heb.

Kan ik vandaag iets voor u betekenen?